Vacature praktijkassistente

Vacature praktijkassistente

Onze praktijk groeit! Ben jij de verantwoordelijke, vriendelijke, flexibele persoon die wij zoeken?

Contactlens Centrum Terneuzen is gevestigd in de ZorgSaam Ziekenhuizen in Zeeuws-Vlaanderen. In onze contactlenspraktijk staat hoogwaardige oogzorg en persoonlijke aandacht voor onze patiënten/klanten op nummer één.

Met onze brede kennis op het gebied van contactlenzen en oogproblemen zoeken we voor ieder oog een passende oplossing. Onze patiënten/klanten komen voornamelijk uit Zeeuws-Vlaanderen en vaak voor reguliere of maatwerk lenzen, maar oogartsen uit heel Zeeland verwijzen patiënten met een medische indicatie voor speciale medische contactlenzen.

Je takenpakket is heel divers:

  • Het telefonisch te woord staan van onze patiënten/klanten.
  • Beheren van de agenda
  • Bestellen en verkoop van contactlenzen/vloeistoffen
  • Het geven van gebruiksinstructies over vloeistoffen en het instrueren van de patiënt/klant bij inzetten en uitnemen van contactlenzen
  • Administratieve afhandeling: versturen van de lenzen, boekhouding, declaraties bij zorgverzekering, betalingen afhandelen, retourzendingen verzorgen, bijhouden voorraad
  • Affiniteit met beheren van websites en social media is en pré

Wat wij zoeken:

MBO+ denk- en werkniveau waarbij je in staat bent om snel te kunnen schakelen tussen verschillende taken. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal, ook in geschrifte. Je hebt graag een direct en fijn contact met de patiënt/cliënt en denkt oplossingsgericht. Gezien de diversiteit aan werkzaamheden hoort precisie en verantwoordelijkheid bij jouw manier van werken.

Je vaste werkdagen zijn maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag. We verwachten we dat je flexibel inzetbaar bent in afstemming met je directe collega.

Wat wij bieden:

  • Parttime dienstverband: maximaal 16 uur per week
  • Een afwisselende functie met een marktconform salaris

Enthousiast geworden?

Mail je CV en motivatiebrief dan uiterlijk 2 juli naar: hanka@ccterneuzen.nl