Update: Onze werkwijze omtrent het coronavirus vanaf 6/5/2020.

We kunnen weer gefaseerd aan de slag!
Leest u hieronder verder:

In de laatste persconferentie kregen we het goede nieuws dat de contactberoepen vrijgegeven zijn.

Concreet houdt dit het volgende in:
Onze online agenda wordt weer actief zodra iedereen gebeld/gemaild is die nog op de wachtlijst stond. Voorlopig alleen spreekuur op onze locatie in ZorgSaam Terneuzen en dr. Binkhorst Eye Center. Tot die tijd kunt u telefonisch een afspraak plannen volgens onderstaande voorwaarden:

Heeft u covid gerelateerde klachten? Of heeft iemand in uw gezin koorts? Belt u of mailt u ons dan om uw afspraak te annuleren, uiteraard kunt u bij oogklachten advies vragen hoe u moet handelen. Voor u en uw veiligheid is het belangrijk om het beleid van het ziekenhuis te volgen, HIER leest u de algemene regelgeving die door ZorgSaam wordt gehanteerd.  

We gebruiken tijdens het onderzoek een mondkapje om u te beschermen en de microscoop waarmee we u onderzoeken is voorzien van een beeschermplaat. Alle apparatuur, stoelen en tafels waarmee u in aanraking komt worden voor en na iedere patiënt gedesinfecteerd. We willen u vragen om contact hiermee zoveel mogelijk te mijden. 

Alle bestellingen zullen vanaf nu verstuurd worden. Ophalen op de verschillende locaties is helaas tijdelijk niet mogelijk. Alle bestellingen die door de brievenbus passen worden zoals u gewend bent van ons kosteloos verstuurd. Bij pakketpost rekenen we een lager tarief dan gebruikelijk; te weten 3 euro.