Update: De werkwijze omtrent het coronavirus dd. 31/3/2020.

Het is duidelijk dat de verspreiding van het coronavirus grote consequenties heeft voor ons allemaal. 
Leest u hieronder verder:

Volgens de nieuwe richtlijn van het RIVM worden er geen afspraken gepland tot 28/4/2020. Voor spoedgevallen plannen we wel afspraken. Dit is op advies van uw huisarts of oogarts. We gebruiken tijdens het onderzoek een mondkapje en willen u vragen om tijdens het microscopisch onderzoek niet te spreken, dit om het risico op besmetting zo laag mogelijk te houden. Heeft u een spoedafspraak en vertoont u ziekteverschijnselen, neemt u dan eerst telefonisch contact met ons op. Zodra we groen licht krijgen van het RIVM worden de reguliere controles hervat.

Wel zijn we zo veel mogelijk telefonisch bereikbaar voor vragen en problemen. We plannen belafspraken en nemen contact met u op wanneer uw contactlenzen aan vervanging toe zijn. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen voor een herhalings-bestelling. Met onze leveranciers hebben we een verlengde omruiltermijn afgesproken bij maatwerklenzen. Voor veel lenzen gold al een omruiltermijn van 3 maanden. Mochten de maatregelen langer aanhouden dan zorgen we voor een passende oplossing. 

Alle bestellingen zullen vanaf nu verstuurd worden. Ophalen op de verschillende locaties is helaas tijdelijk niet mogelijk. Alle bestellingen die door de brievenbus passen worden zoals u gewend bent van ons kosteloos verstuurd. Bij pakketpost rekenen we een lager tarief dan gebruikelijk; te weten 3 euro.